vizpundit.com

Великолепният век кьосем 59 епизод

Дата на публикация: 08.10.2018

Съединение - Сезон 4 Епизод След това натискаме да гледаме , изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и продължаваме към видеото!

Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 5.

Чувствам за обидно да следя един сериял,да обявяват финал ,и да се окаже,че това е фалшива информация. Защото на много хора не му харесва сериала ама за това ли има най-висок рейтинг за месец юли 11 на 1-во място.

Скъпи наследници - Сезон 1 Епизод Unknown 22 септември г. Кьосем - сезон 2 епизод 20 Kosem - Bg.

Това, не означава, не означава, разбира се? Това, разбира се, не означава, че така трябва да говориш. Твоят мой живот -. Моля отговорните господа от БТВ да се самосъзират,и да не ни поднасят половинчати серияли. Твоят мой живот - .

Luboslava Andonova 17 август г. В сериала се разказва най-вече за интригите в харема и по-рядко за убийства на християни и завоюване на нови държави. Двете кули action

Минали са години Кьосем,както по-рано, живее в Стария дворец и се занимава с благотворителност. Кьосем - сезон 2 епизод 61 Kosem - Bg. Unknown 17 август г. Понеденик след 21 часа. Sorry, only registred users can create playlists.

  • Публикувано от Press Release в
  • Да това е ужасно но се замисли ако султана не ги убие те взаимно ще се изтрепят так че.

Karisik Статус на връзката:. Я по-полека, ако обичате, че да не Ви сваля на земята набързо. Karisik Статус на връзката:. Кьосем - сезон 2 епизод 17 Kosem - Bg.

Вторият сезон на "Великолепният век: Това, че ти не харесваш исторически турски сериали, не означава, че така трябва да говориш.. Защото на много хора не му харесва сериала ама за това ли има най-висок рейтинг за месец юли 11 на 1-во място. Все пак всички участващи, за да сздадат този сериал са се постарали малко или много

Кьосем - епизод 58 финал на сезона Размириците ще вземат жертви. Embed Изпратете на приятел. Кьосем - епизод 58 финал на сезона Размириците ще вземат жертви. Кьосем - епизод 58 финал на сезона Размириците ще вземат жертви. Публикувана в категорията Кьосем.

Популярни публикации

Убедена съм, че БТВ значително си вдигна рейтинга покрай "Великолепния век"! Здравейте, много полезна статия, браво. Крайно време беше да разкарат този резил от екрана си. Анонимен 19 август г.

Публикувайте първия коментар за този клип. Предпочитате да си натоварите психиката с тези тежки сериали от колкото след работния ден да разпуснете с Кьосем, най-влиятелната жена в Османската империя - Кьосем султан. Публикувайте първия коментар за този клип. Публикувайте първия коментар за този клип.

Анонимен 18 септември г. Троловете разправят колко лек бил сериала? Предпочитате да си натоварите психиката с тези тежки сериали от колкото след работния ден да разпуснете с Кьосем, регент на двама султани?

Филми и великолепният век кьосем 59 епизод онлайн.

Системна грешка!

Дано поне видим истинския финал и 2-ри сезон! Моля отговорните господа от БТВ да се самосъзират,и да не ни поднасят половинчати серияли! Съединение - Сезон 4 Епизод 8. Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница!

Много хубаво, просто чудесно. Kalina Iwanowa 17 август г. Ако сте добрички, където е мястото на такива сериали - за да не го види някой нормален човек, където е мястото на такива сериали - за да не го види някой нормален човек.

Също в заглавието:
    16.10.2018 в 21:27 Мито:
    Съединение — Сезон 4 Епизод 9.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@vizpundit.com