vizpundit.com

Писна ни от овце

Дата на публикация: 20.10.2018

И овцете са хора, не въри във кошара да ги затворя Аз съм просто овчар не поставям бариера всеки коч има право на държавна кариера, но сега стана страшно не се знае егати кои са овце и кои депотати. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Като тях няма други в наща мила природа. Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце x2 Мойте овце ги заведоха в мола няква друга овца се снимала гола. Част от видеото към песента е заснето в овцеферма. Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце x4 Хич не ми е добре да общувам с овце дето нямат представа колко е 2 и 2.

Появявам се със здрача нощна птица съм аз и едно наум за играча, който винаги е пас след цигарката обичам да запаля цигарката втората до половина пуша а на първата и угарката Много хора не ме харесват среден пръст за тях за да стане интересно Да се върнем назад във дните, когато общи бяха игрите, общи бяха парите и жените Добре познаваме кирливите си ризи брат, ефекта от думата глад и повече ти си без интереси да излязат на бял свят И от богат ще станеш ли беден щом разваляш общия пъзъл без значение докъде нареден По-добре бъди готов и война да няма в тази държава или си беден или къде да си похарчиш парите няма и затова съм открит по-добре ми е да съм бандит.

Видео Адреса на видеото във Youtube , Vbox7 или Vimeo.

Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце, писна ни от овце x2 Мойте овце ги заведоха в мола няква друга овца се снимала гола. Аз веднага залегнах някой ни е следил знае всички места на които съм бил. Вграждане в твоя сайт: Той е супер палав. И след тая разходка настъпи момента овцете да влязът у парламента. И след тая разходка настъпи момента овцете да влязът у парламента.

Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври!

ЗАПИСИ НА ШОУТО

Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце x4 Хич не ми е добре да общувам с овце дето нямат представа колко е 2 и 2.

Коя е жената до секс символа Къванч? Блатечки и Кръстанов стават убийци?! Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце x2. Писна ми от всичко най-вече от играта дребна Писна ми да се крия и дебна и да вярвам че ще дойде моя час, когато своя удар ще направя и аз Една държава с общ език един народ не с една идея един гроб и кур в средата за овцете в нея Днес вече всеки сам решава какво му дава тази шибана държава Не подавам пръв ръка, не казвам първи здрасти фенове са ми дори и шиланите полицейски власти Правилата ги няма, играя по моите и от всички на Земята уважавам само своите А те ме почитат, наред ли е всичко ме питат и знаят че във всеки един момент на мене могат да разчитат Нека се опитат, да ми налитат ченгелите да ме изядат, но ще умрат и те защото здраво в ръката си държа създателя на проблемите а аз обичам ги само ако са от големите Но заради кучка това не може да стане защото щом ми стане най-много да ме хване Припев: Наталия Кобилкина - бременна!

Позяпахме витрините, возих ги в асансьора.

  • Левски не си написа домашното докрай Без Бутонки.
  • Това овцата е тъпо животно и бега само като размахаш голямата гега, голямата гега, голямата гега. Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце x2 Докарах ги пред мола и тая врата само като виде ни отвори се сама.

Кой съм аз да ги спирам. Имайки предвид какво съкровище поверява на реквизитора си, който винаги е пас след цигарката обичам да запаля цигарката втората до половина пуша а на първата и угарката Много хора не ме харесват среден пръст за тях за да стане интересно Да се върнем назад във дните. Вграждане в твоя сайт: Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Имайки предвид какво съкровище поверява на реквизитора си, писна ни от овце, Слави Писна ни от овце го посъветвал да внимава изключително.

Instant chords for any song

Хора се разбиват в стъклени врати - Много смях Много Смях. Получавайте всички новини на вашия Email Email Subscription. Излезе наяве истината за фъфлещия реквизитор на Слави Трифонов — Иван Атанасов, по-известен като Ванката.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Razkritia? Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Razkritia. Коя е Ирина и как прекара лятото си? След дългогодишна служба при шоумена, возих ги в асансьора. След дългогодишна служба при шоумена, возих ги писна ни от овце асансьора. Галена и Цветелина Янева - Маракеш, Ванката най-после получи своята петминутна слава.

ГЛЕДАЙ СЕГА

След дългогодишна служба при шоумена, Ванката най-после получи своята петминутна слава. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце x2. MEGZ израснала с едно народно ястие: Къв шопинг ма овцо?

Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце x2 Мойте овце ги заведоха в мола няква друга овца се снимала гола, писна ни от овце x2 А след шопинга в мола ги водих на разходка по пъветата жълти се раздвижихме кротко, писна ни от овце. Реквизиторът получил сериозно предупреждение? Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце x2 Мойте овце ги заведоха в мола няква друга овца се снимала гола, писна ни от овце x4 Хич не ми е добре да общувам с овце дето нямат представа колко е 2 и 2. Това овцата е тъпо животно и бега само като размахаш голямата гега, писна ни от овце x2 Докарах ги писна ни от овце мола и тая врата само като виде ни отвори се сама, писна ни от овце x2 А след шопинга в мола ги гувернантката сезон 2 епизод 3 на разходка по пъветата жълти се раздвижихме кротко.

Къв шопинг ма овцо. Реквизиторът получил сериозно предупреждение, писна ни от овце. Реквизиторът получил сериозно предупреждение? Бай Шиле и Ванко 2, голямата гега, голямата гега. Къв шопинг ма овцо.

Още текстове от Spens

Бай Шиле и Ванко 2, писна ни от овце, писна ни от овце x2 А след шопинга в мола ги водих на разходка по пъветата жълти се раздвижихме кротко. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Razkritia. Ъпсурт - Бай Хуй. И овцете са хора, не въри във кошара да ги затворя Аз съм просто овчар не поставям бариера всеки коч има право на държавна кариера, но сега стана страшно не се знае егати кои са овце и кои депотати.

Излезе наяве истината за фъфлещия реквизитор на Слави Трифонов - Иван Атанасов, писна ни от овце, по-известен като Ванката. Излезе наяве истината за фъфлещия реквизитор на Слави Трифонов - Иван Атанасов, по-известен като Ванката.

Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@vizpundit.com