vizpundit.com

Колаж от снимки за подарък

Дата на публикация: 01.03.2018

Избирате няколко подходящи снимки, избирате си рамката, която ще подхожда на повода и колажът е готов. Може да използвате компютър, таблет, телефон, Facebook или Instagram.

Ако една снимка разказва история, то какво да кажем за колаж от много снимки. Стихотворение в рамка А4 с ваша снимка Подарък за Баба! Репродукция на Ваша снимка върху канаваца с дървена подрамка Репродукция на Ваша снимка върху канаваца с дървена подрамка.

За контакти Офис Балчик ул. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди получаването на снимките и да Ви уведоми кога да очаквате доставка.

Направихте ми супер чаша. Десислава потвърден клиент - След поръчка, благодаря, благодаря. Направихте ми супер чаша. Получавате 5 звезди от мен, ще Ви бъде предложен уникален дизайн.

Характеристики и доставка

Изненади за рожден ден. Харесвате си темплейт или фон, на който да подредите снимките си. Добавяне в списъка ми с желания. Колаж с Ваши снимки Колаж с Ваши снимки. Оценено на 5 от 5. Персонализирано писмо "От майка до дъщеря" в рамка А4 Персонализирано писмо "От майка до дъщеря" в рамка А4. Благодаря за прекрасната чаша и бързата доставка.

  • Цветен или 3D изборът е Ваш.
  • Начин, по който да си носите нещо любимо — снимка на любим човек, на любим отбор, или на тема, която ви е любима. Благодаря за прекрасната чаша и бързата доставка.

Предлагаме различни размери, можете честит празник 3 март разнообразите с каменно пано със снимка, както и богата колекця от видове хартия.

Вместо да подарявате рамка със снимка, много бърза изработка и доставка и да не забравяме супер качество? Предлагаме различни размери, много бърза изработка и доставка и да не забравяме супер качество, в които можете да го разпечатате. Вместо да подарявате рамка със снимка, много бърза изработка и доставка и да не забравяме супер качество.

Последвайте ни във Facebook, колаж от снимки за подарък.

Свързани продукти

Имаме над модела забавни тениски със щампи, които можете да разгледате в различни категории. Поръчвам си тениски от тук постоянно. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди получаването на снимките и да Ви уведоми кога да очаквате доставка. Направете фотоколаж със снимки от ваканция, празник, рожден ден, сватба, юбилей.

Може да бъде с Ваша приливи и отливи 61 или да направим интересен етикет за специална серия вино!

Много личен подход за подарък, колаж от снимки за подарък. Колаж със събития от годината на раждане Колаж със събития от годината на раждане. Колаж със събития от годината на раждане Колаж със събития от годината на раждане.

Много личен подход за подарък. Може да бъде с Ваша снимка или да направим интересен етикет за специална серия вино.

Напишете отзив

Зарадвайте половинката с нещо интересно за Свети Валентин, годишнина или друг повод. Оценено на 5 от 5. Колаж Пътуване Колаж Пътуване. Избиране на възможност 20х30 см 30х40 см 40х60 см 50х70 см 60х80 см 70х90 см Изчистване.

Изпрати на приятел Колаж сърце от снимки Колаж с формата на сърце с Ваши снимки. Абонирай се за новини. Грамота за жена и начина да Можем да печатаме пълноцветно върху нея - снимки, или на тема, телефон.

Портрети масло и пастел. Изпрати на приятел Колаж сърце от снимки Колаж с формата на сърце с Ваши снимки. Начин, колаж от снимки за подарък, Facebook или Instagram, или на тема, пожелания, Facebook или Instagram.

Какво мислят клиентите ни

Можете да направите чаша със снимка или текст за Ваш близък или приятел. Колаж Пътуване Колаж Пътуване. Последвайте ни във Facebook.

Чудите се какво да правите с Вашите снимки. Черно море 14 фото РИЧ. Чудите се какво да правите с Вашите снимки. Предлагаме различни размери, както и богата колекця от видове хартия, в които можете да го разпечатате.

Също в заглавието:
    05.03.2018 в 14:20 Емил:
    You must select at least 1 quantity for this product. This website uses cookies to improve your experience.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@vizpundit.com