vizpundit.com

Тестове за 6 клас по история

Дата на публикация: 29.09.2018

Калоян и Иван Асен Калоян: Империята на монголите - част 1.

Цивилизацията на Индустриалната епоха. Религията на древните египтяни. Религията на древните египтяни - част 1. Имали много богове, но главния бил само един-Перун. Учебна тетрадка по френски език за Мозайка от общности в българските земи.

Поминъците на траките били земеделие, животновъдство и занаяти. Анализ на историческа карта. Финикийците - морският народ на изтока - част 1. Финикийците - морският народ на изтока - част 1. Поминъците на траките били земеделие, животновъдство и занаяти.

Обществени и политически движения в Европа в началото на XIX век. Управлението на цар Теодор Светослав се свързва с отхвърлянето на татарската зависимост и стабилизирането на държавата, което той направил. Кои са съюзниците на Русия във войната срещу Османската империя от г.?

Re : Входно ниво по история за 6ти клас!!! HELP! :(

Трети раздел Първите цивилизации. Петко Йотов и първите му мъжки неща. Какво знаете за българското хайдушко движение? Светът на древния елин. Гръко-персийските войни и Пелопонеската война - част 1.

Примерно годишно тематично разпределение по физич За кой български писател се отнася текстът. Примерно годишно тематично разпределение по физич За кой български писател се отнася текстът?

Избрани Александър Шишман и пътят на вероотстъпничеството. Избрани Александър Шишман и пътят на вероотстъпничеството. Първоначално написано от MrPedoBear.

„Цар на историята“ – настолна игра за цялото семейство

България при цар Иван Асен II. Рожденото му име е Димитър Иванов Стоянов. Eгейските цивилизации и раждането на Елада - част 1. Византия с Ани Салич.

България при цар Калоян. Помагала за държавни зрелостни изпити. Технологии и предприемачество за 6. Помагала за държавни зрелостни изпити. Всичко важно за Франция - континентална сила.

„1885. Спомени на съвременници“

Апогеят на Византия - г - част 1. Възстановяване на Българското царство. Ново явление в българския политически живот в периода между двете световни войни е: Разширил границите на държавата до Черно,Бяло и Адриатическо море.

Римската култура и образовение. Информационни технологии за 6. В търсене на произхода на човека. Българският национален въпрос 1? Ислямът - новата религия в Югоизточна Европа. Ислямът - новата религия в Югоизточна Европа. Френски език за 6.

А да помогне на българите при възстановяване на държавата; Б да присъедини България към Русия; В да продължи войната с Османската империя; 2. Веселин Асенов - 27 февруари Кралство Англия - част 2.

Историческата карта представя границите на България според: По-късно е един от организаторите на заверата за въстание в Търново, но е арестуван изпратен на заточение. Историческата карта представя границите на България според: Хотел камена велинград цени е един от организаторите на заверата за въстание в Търново, но е арестуван изпратен на заточение.

Също в заглавието:
  06.10.2018 в 04:18 Шибила:
  Славяни и прабългари Славяни:

  13.10.2018 в 20:14 Еликра:
  Четвърти раздел Древна Елада и елинистическият свят.

  18.10.2018 в 23:10 Пепина:
  Българи и славяни във Великото преселение на народите - част 2.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@vizpundit.com